פררו רושה ביתי ואפילו טבעוני!
50 גרם שבבי פייטה
50 גרן אגוזי לוז קצוצים דק
140 גרם מחית פרלינה
קורט מלח
אגוזי לוז שלמים (בערך 20)
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
20 גרם חמאת קקאו
50 גרם אגוזי לוז גרוסים
מערבבים פייטה, אגוזי לוז, מחית פרלינה ומלח יחד עד שנוצרת תערובת שמזכירה כדורי שוקולד.
לוקחים כמות של בערך כפית ומועכים אותה על היד (ממש כמו שמכינים קובה).
מכניסים אגוז לוז שלם פנימה ומכסים אותו בבלילה ויוצרים כדור.
מניחים את הכדורים המוכנים על צלחת עם נייר אפייה ומכניסים להקפאה של מינימום 30 דק'.
בינתיים מכינים את הציפוי:
מחממים יחד שוקולד מריר עם חמאת קקאו בפולסים קצרים במיקרו עד שהכל נמס.
מוסיפים אגוזי לוז גרוסים ומערבבים.
מוציאים כל הכדורים מהמקפיא, טובלים כל כדור בציפוי ומניחים בחזרה על הצלחת.
מקפיאים בחזרה את הכדורים המצופים.
ניתן להגיש ישירות מהמקפיא או לשמור במקרר.
מתכונים נוספים
פררו רושה ביתי ואפילו טבעוני!
פררו רושה ביתי ואפילו טבעוני! 50 גרם שבבי פייטה50 גרן אגוזי לוז קצוצים…
מאפינס שוקולד מושלמים
מאפינס שוקולד מושלמים המתכון מתאים ל12 קאפקייקס רגילים או 24 מיני קאפקייקס ביצה L70…
עוגיות שוקולד צ'יפס מהירות
עוגיות שוקולד צ'יפס מהירות 125 גרם חמאה מומסתחצי כוס סוכר חום כההחצי כוס…
קרם ברולה קלאסי
קרם ברולה קלאסי 500 מ"ל שמנת מתוקה5 חלמוניםחצי כוס סוכרמקל וניל או כפית…