עוגת קינמון ואגוזים פרווה מעולה

2 ביצים
130 גרם סוכר
130 גרם שמן קנולה
180 מ”ל מיץ תפוזים
175 גרם קמח
כפית אבקת אפיה
למלית:
20 גרם אגוזי מלך גרוסים
כפית קינמון
טורפים ביצים וסוכר, מוסיפים שמן ומיץ תפוזים
לאחר מכן מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים.
לתבנית אינגליש קייק נשפוך חצי מכמות העוגה, נפזר באמצע מלית קינמון ואגוזים ומעליה נשפוך את שאר הבלילה של העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ30 דק’ או עד שקיסם יוצא יבש.
מתכונים נוספים
פררו רושה ביתי ואפילו טבעוני!
פררו רושה ביתי ואפילו טבעוני! 50 גרם שבבי פייטה50 גרן אגוזי לוז קצוצים…
מאפינס שוקולד מושלמים
מאפינס שוקולד מושלמים המתכון מתאים ל12 קאפקייקס רגילים או 24 מיני קאפקייקס ביצה L70…
עוגיות שוקולד צ’יפס מהירות
עוגיות שוקולד צ’יפס מהירות 125 גרם חמאה מומסתחצי כוס סוכר חום כההחצי כוס…
קרם ברולה קלאסי
קרם ברולה קלאסי 500 מ”ל שמנת מתוקה5 חלמוניםחצי כוס סוכרמקל וניל או כפית…