עוגיות חמאה ושוקולד

250 גרם קמח
65 גרם אבקת סוכר
175 גרם חמאה  רכה חתוכה לקוביות
אופציה – 200 גרם שוקולד חלב\מריר, גרידת לימון, פקאנים
 
מחממים תנור ל170 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה שמים את כל המצרכים, מערבלים על מהירות בינונית עד שנוצר בצק אחיד בערך 5 דקות.  (משך זמן הערבול תלוי בחוזק המיקסר)
 
מגלגלים לכדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ , מניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ועם כף היד נותנים לחיצה לשטח כל עוגייה.
אופים כ-14 דק' עד שהעוגיות זהובות קלות ונותנים להן להתקרר בחוץ לגמרי.
שומרים בכלי אטום עד שבוע.
 
עוגיות החמאה האלו מושלמות עם כל תוספת וניתן לשחק עם התוספות ולקבל כל פעם עוגיות שונות וטעימות 🙂

עגלת קניות

תפריט נגישות

Scroll to Top