עוגיות חמאה ושוקולד
250 גרם קמח
65 גרם אבקת סוכר
175 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
אופציה – 200 גרם שוקולד חלב\מריר, גרידת לימון, פקאנים
מחממים תנור ל170 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה שמים את כל המצרכים, מערבלים על מהירות בינונית עד שנוצר בצק אחיד בערך 5 דקות. (משך זמן הערבול תלוי בחוזק המיקסר)
מגלגלים לכדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ , מניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ועם כף היד נותנים לחיצה לשטח כל עוגייה.
אופים כ-14 דק' עד שהעוגיות זהובות קלות ונותנים להן להתקרר בחוץ לגמרי.
שומרים בכלי אטום עד שבוע.
עוגיות החמאה האלו מושלמות עם כל תוספת וניתן לשחק עם התוספות ולקבל כל פעם עוגיות שונות וטעימות 🙂
פררו רושה ביתי ואפילו טבעוני!
פררו רושה ביתי ואפילו טבעוני! 50 גרם שבבי פייטה50 גרן אגוזי לוז קצוצים…
מאפינס שוקולד מושלמים
מאפינס שוקולד מושלמים המתכון מתאים ל12 קאפקייקס רגילים או 24 מיני קאפקייקס ביצה L70…
עוגיות שוקולד צ'יפס מהירות
עוגיות שוקולד צ'יפס מהירות 125 גרם חמאה מומסתחצי כוס סוכר חום כההחצי כוס…
קרם ברולה קלאסי
קרם ברולה קלאסי 500 מ"ל שמנת מתוקה5 חלמוניםחצי כוס סוכרמקל וניל או כפית…