עוגת דבש מושלמת לראש השנה

מחממים תנור ל165 מעלות.
 
2 ביצים גודל L
120 גרם סוכר חום כהה
70 גרם שמן
חצי כוס דבש איכותי
120 מ"ל תה חזק (ארגל גריי, ויסוצקי ירוק)
כפית תמצית או מחית וניל
170 גרם קמח
5 ג' אבקת אפייה
רבע כפית סודה לשתייה
חצי כפית קינמון
קורט ציפורן – לא חובה
 
מכינים תה חזק ומקררים לטמפרטורת החדר.
מקציפים ביצים וסוכר כ10 דק'.
מוסיפים את כל החומרים הרטובים ולאחר מכן את כל החומרים היבשים ומערבבים עד איחוד בלבד ולא מעבר.
אופים כ – 50 דק' עד שקיסם יוצא יבש או עם פירורים לחים.

מתכונים נוספים

עגלת קניות

תפריט נגישות

Scroll to Top