עוגת שוקולד של פעם
מחממים תנור ל160 מעלות
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן קנולה
4\3 כוס שמנת מתוקה
4\3 כוס קמח
חצי כוס שוקולית
2 כפיות קקאו
כפית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כפית קפה נמס
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שמנת מתוקה
מערבבים ביצים, סוכר, שמן ושמנת מתוקה.
מוסיפים את כל היבשים ומערבבים עד לאיחוד בלבד.
אופים כ35 דק' בתנור שחומם מראש עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
בזמן שהעוגה בתנור מחממים במיקרו או על האש שמנת מתוקה עם שוקולד עד שנוצר גנאש מבריק.
כשהעוגה מוכנה מחוררים אותה עם קיסם ושופכים עליה את גנאש השוקולד.
ניתן להמיר את השמנת המתוקה במים רותחים, חלב
ניתן לוותר על הקפה נמס
המתכון מתאים לעוגת אינגליש קייק, לעוגה קוטר 24 ניתן להכפיל כמויות
מתכונים נוספים
פררו רושה ביתי ואפילו טבעוני!
פררו רושה ביתי ואפילו טבעוני! 50 גרם שבבי פייטה50 גרן אגוזי לוז קצוצים…
מאפינס שוקולד מושלמים
מאפינס שוקולד מושלמים המתכון מתאים ל12 קאפקייקס רגילים או 24 מיני קאפקייקס ביצה L70…
עוגיות שוקולד צ'יפס מהירות
עוגיות שוקולד צ'יפס מהירות 125 גרם חמאה מומסתחצי כוס סוכר חום כההחצי כוס…
קרם ברולה קלאסי
קרם ברולה קלאסי 500 מ"ל שמנת מתוקה5 חלמוניםחצי כוס סוכרמקל וניל או כפית…