קרם ברולה קלאסי

קרם ברולה קלאסי

500 מ"ל שמנת מתוקה
5 חלמונים
חצי כוס סוכר
מקל וניל או כפית מחית וניל איכותית
 
מרתיחים שמנת עם וניל וסוכר עד שהשמנת מגיעה כמעט לרתיחה.
בקערה נפרדת מניחים חלמונים
כשהשמנת מגיעה לסף רתיחה מבצעים השוואת טמפרטורות – שופכים מעט מכמות השמנת הרותחת על החלמונים תוך ערבוב מתמיד במטרפה וככה כל פעם מוסיפים עוד ועוד מהשמנת עד שהכל מתאחד.
שימו לב לא לשפוך בבת אחת את השמנת על החלמונים כדי לא ליצור חביתה.
 
מסננים את המסה שקיבלנו לכלי נוח למזיגה ושופכים לכלים מיועדים לקרם ברולה עד 4\3 מגובה הכלי.
 
בתבנית תנור מסדרים את הכלים ושופכים מים רותחים לתבנית התנור כך שהמים יגיעו לחצי מגובה הכלי.
אופים כ-20 דק' בתנור שחומם מראש ל140 מעלות.
 
מצננים לגמרי ומכניסים למקרר או להקפאה.
לפני ההגשה נשים חצי כפית סוכר על כל קרם ברולה ונקרמל קלות בעזרת ברנר 🙂

מתכונים נוספים

עגלת קניות

תפריט נגישות

Scroll to Top